Financování evropských a tuzemských církví ICF - Lavička, Vojtěch (2023)
Bakalářská práce pojednává o financování církve ICF Praha. Popisuje postavení církví na území dnešní České republiky od 9. století do pádu komunismu i postavení církví a náboženských společností dnes. Práce si klade za cíl porovnat financování ICF Praha, vybrané zahraniční církve ICF a vybrané tuzemské nekatolické církve. Nastiňuje také otázku budoucnosti financování církví ve spojení s generací Z.