Financování evropských a tuzemských církví ICF - Lavička, Vojtěch; Kouba, Vojtěch, 1983-; Grosman, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Bakalářská práce pojednává o financování církve ICF Praha. Popisuje postavení církví na území dnešní České republiky od 9. století do pádu komunismu i postavení církví a náboženských společností dnes. Práce si klade za cíl porovnat financování ICF Praha, vybrané zahraniční církve ICF a vybrané tuzemské nekatolické církve. Nastiňuje také otázku budoucnosti financování církví ve spojení s generací Z.
Vedoucí práce: Vojtěch Kouba
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses