Hlavni rozdíly mezi vykazováním v účetnictví podle ČUS a IFRS - Arikanova, Elizaveta; Müllerová, Libuše, 1945-; Šrámková, Alice; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2023)
Hlavním cílem mé bakalářské práce je představení a porovnání základních rozdílů mezi vykazováním v účetnictví podle českých účetních standardů (ČÚS) a podle mezinárodních standardů účetního výkaznictví (IFRS). Ve své práci podrobně popisuji účetní závěrku a vybrané položky z účetních výkazů. Každá kapitola, která je věnována jedné z vybraných položek, shrnuje hlavní rozdíly a ukazuje je pomocí praktických příkladů.
Vedoucí práce: Libuše Müllerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses