Podnikatelský plán společnosti GolfDren Solutions s.r.o. - Pastrňák, Daniel (2023)
Cílem této bakalářské práce je sepsání konkrétního podnikatelského plánu založené společnosti GolfDren Solutions s.r.o. Výstupem práce je ověření životaschopnosti společnosti a analýza silných a slabých stránek spolu s příležitostmi a hrozbami. V teoretické části jsou blíže vysvětleny pojmy podnikání a podnikatele, struktura podnikatelského plánu a jeho kritéria hodnocení. V praktické části je čtenář blíže seznámen s oborem podnikání společnosti, dále je popsána podnikatelská příležitost a pro přehlednost je vytvořen business model lean canvas. V podnikatelském plánu je provedena analýza trhu, konkurence a je sestaven marketingový mix a finanční plán. Veškerá zjištění jsou shrnuta do SWOT analýzy a analýzy rizik.