Podnikatelský plán společnosti GolfDren Solutions s.r.o. - Pastrňák, Daniel; Nedvídek, Václav; Bočková, Nina, 1971-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Cílem této bakalářské práce je sepsání konkrétního podnikatelského plánu založené společnosti GolfDren Solutions s.r.o. Výstupem práce je ověření životaschopnosti společnosti a analýza silných a slabých stránek spolu s příležitostmi a hrozbami. V teoretické části jsou blíže vysvětleny pojmy podnikání a podnikatele, struktura podnikatelského plánu a jeho kritéria hodnocení. V praktické části je čtenář blíže seznámen s oborem podnikání společnosti, dále je popsána podnikatelská příležitost a pro přehlednost je vytvořen business model lean canvas. V podnikatelském plánu je provedena analýza trhu, konkurence a je sestaven marketingový mix a finanční plán. Veškerá zjištění jsou shrnuta do SWOT analýzy a analýzy rizik.
Vedoucí práce: Václav Nedvídek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses