Vliv komunikace v prostředí sociálních sítích na vnímání společnosti FTV Prima - Klímová, Aneta (2023)
Tato bakalářská práce se zabývá vlivem komunikace v prostředí sociálních sítí na vnímání společnosti FTV Prima. Cílem je identifikovat silné a slabé stránky komunikace společnosti na sociálních sítích. Teoretická část se věnuje zejména charakteristice marketingové komunikace, sociálním sítím a televiznímu trhu. Praktická část je zaměřena na společnost FTV Prima a její marketingovou komunikaci v čele se sociálními sítěmi. Vliv komunikace byl zkoumán pomocí primárních dat sesbíraných prostřednictvím dotazníkového šetření. Výzkum je doplněn o sekundární data získaná z výzkumu MML-TGI a strukturovaného rozhovoru s vedoucí oddělení sociálních sítí FTV Prima. Na základě všech analýz je stanoven vliv komunikace v prostředí sociálních sítí na vnímání společnosti FTV Prima a jsou zde formulována doporučení pro efektivnější komunikaci.