Kalkulace nákladů zakázek Správy a údržby silnic Slovácka, s.r.o. - Hanačík, Vojtěch; Mikan, Pavel, 1963-; Dvořáček, Jiří, 1947-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Práce se zabývá kalkulací nákladů zakázek pro podnik Správa a údržba silnic Slovácka, s.r.o. Cílem práce je zvýšení hospodárnosti podniku díky vytvoření systému kalkulací, který by umožnil zjištění plných nákladů zakázek a umožnil lepší řízení jejich efektivnosti. V teoretické části práce budou vysvětleny pojmy a budou představeny aktuální poznatky z oblasti kalkulací. V praktické části práce bude analyzován stávající systém kalkulací, následně bude vytvořen nový. V závěru práce bude porovnána reálná zakázka podniku se zakázkou kalkulovanou novým systémem.
Vedoucí práce: Pavel Mikan
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses