Charakteristika poptávky po opalovacích prostředcích v České republice - Hradská, Tereza; Soukupová, Jana; Rusmichová, Lada; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na charakteristiku poptávky po opalovacích prostředcích v České republice a faktorů, které ji ovlivňují, a to v kontextu místních, evropských a korejských trendů. V teoretické části informuje o poptávce, opalovacích prostředcích a jejich trendech obecně, zatímco praktická část analyzuje výsledky dat získaných dotazníkovým šetřením a expertním rozhovorem. Zjištění naznačují, že většina obyvatel České republiky je uživateli opalovacích prostředků a poptávka po nich má rostoucí tendenci, což je podpořeno větším uvědoměním benefitů opalovacích prostředků mezi poptávajícími, které mimo jiné vede k častější aplikaci opalovacích prostředků na každodenní bázi. Tento a ostatní zmiňované trendy odpovídají částečně jak evropskému, tak i korejskému vývoji, a lze je dále podpořit vhodnými marketingovými aktivitami.
Vedoucí práce: Jana Soukupová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses