Srovnání věrnostních programů Emirates Skywards a Miles&Smiles a jejich místo v marketingové strategii daných leteckých společností - Iakovleva, Evangelina; Koudelka, Jan; Yudina, Vera; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Tato bakalářská práce bude popisovat letecké společnosti Emirates a Turkish Airlines, jejich věrnostní programy a to, jak ovlivňují marketingovou strategii těchto leteckých společností. Hlavním cílem této práce bude posouzení vlivu věrnostních programů na letecké společnosti a jejich marketingovou strategii. V teoretické části budou popsány teoretické pojmy, které jsou nezbytné pro pochopení tématu: letecká doprava, marketingová strategie a marketingový mix v letectví, věrnostní programy a princip fungování tohoto systému. Praktická část práce se bude skládat ze dvou kapitol. První kapitola se zaměří na prezentaci leteckých společností, jejich věrnostních programů a srovnání dvou leteckých společností pomocí analýzy marketingových mixů. V druhé kapitole praktické části bude proveden průzkum mezi cestujícími leteckých společností. Na konci této práce budou představeny pokyny pro zlepšení marketingové strategie leteckých společností Emirates a Turkish Airlines.
Vedoucí práce: Jan Koudelka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses