Podnikatelský plán - Nováková, Zdeňka; Machek, Ondřej, 1985-; Badie, Natálie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Náplní a cílem práce je připravit podnikatelský plán pro začínající čajovnu v Praze. Dokument je rozdělen do dvou hlavních částí – teoretické a praktické. Teoretická část vymezuje pojmy podnikání a podnikatelský plán a podrobně popisuje metody a analýzy, které jsou následně využity v praktické části. Druhá část se soustředí na aplikaci poznatků na konkrétní podnikatelský záměr. Po představení podnikatelského nápadu následuje analýza okolí firmy, představení marketingové strategie, personálního zabezpečení a seznámení se s finančním plánem podniku. Slabé a silné stránky jsou zhodnoceny pomocí SWOT analýzy, na kterou navazuje analýza rizik. V závěru práce je provedeno vyhodnocení úspěšnosti podnikatelského plánu společně s doporučeními pro zakladatele firmy.
Vedoucí práce: Ondřej Machek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses