Analýza firmy Indigoprint a jejich hlavních konkurentů z pohledu CSR - Freiburg, Jan; Džbánková, Zuzana, 1967-; Ecková, Andrea; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Tato bakalářská práce se zabývá konceptem společenské odpovědnosti firem. Hlavním cílem práce je zhodnocení současných aktivit společnosti Indigoprint, s.r.o. z hlediska CSR a návrh možných kroků, které by firmě z pohledu CSR pomohly v jejím dalším rozvoji a lepší konkurenceschopnosti v oboru. Práce je rozdělena do tří částí. První část se věnuje teoretické stránce konceptu společenské odpovědnosti firem, a to konkrétně vysvětlením pojmu, jeho vlivu na finanční výkonnost podniků či faktory CSR ovlivňující vnímání spotřebitele. V druhé části jsou popsány současné aktivity CSR firmy Indigoprint a jejich konkurentů. Poslední část se zabývá výzkumem provedeným v rámci dotazníkového šetření mezi zaměstnanci firmy Indigoprint a rozhovorem s ředitelem této firmy. V samotném závěru práce jsou uvedena doporučení firmě Indigoprint z hlediska CSR, která by mohla zlepšit její reputaci či rentabilitu.
Vedoucí práce: Zuzana Džbánková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses