Zavedení automatizovaných obchodních procesů ve startupu FaceUp - Malý, Karel (2023)
Tato práce se zaměřuje na implementaci automatizace pracovních postupů a umělé inteligence v obchodním oddělení společnosti FaceUp s cílem zvýšit efektivitu obchodních procesů a snížit náklady. Cílem je analyzovat dopad těchto technologií na klíčové ukazatele výkonnosti a úsporu nákladů. Teoretická část se zabývá principy automatizace v obchodních procesech, řízením výkonnosti procesů, nástroji pro automatizaci a použitou metodikou. Praktická část zkoumá vývoj a implementaci automatizačních pracovních postupů s využitím rozhraní n8n a OpenAI API pro řešení konkrétních potřeb v rámci obchodního oddělení. Studie poukazuje na podstatné zlepšení konverzního poměru, úsporu času a celkové snížení nákladů dosažené díky automatizaci.