Zavedení automatizovaných obchodních procesů ve startupu FaceUp - Malý, Karel; Andera, Michal, 1984-; Špaček, Miroslav, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Tato práce se zaměřuje na implementaci automatizace pracovních postupů a umělé inteligence v obchodním oddělení společnosti FaceUp s cílem zvýšit efektivitu obchodních procesů a snížit náklady. Cílem je analyzovat dopad těchto technologií na klíčové ukazatele výkonnosti a úsporu nákladů. Teoretická část se zabývá principy automatizace v obchodních procesech, řízením výkonnosti procesů, nástroji pro automatizaci a použitou metodikou. Praktická část zkoumá vývoj a implementaci automatizačních pracovních postupů s využitím rozhraní n8n a OpenAI API pro řešení konkrétních potřeb v rámci obchodního oddělení. Studie poukazuje na podstatné zlepšení konverzního poměru, úsporu času a celkové snížení nákladů dosažené díky automatizaci.
Vedoucí práce: Michal Andera
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses