Marketingový plán podnikatelského projektu 2S Detail - Soukal, Tomáš; Mareš, Jan, 1986-; Nedvídek, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Bakalářská práce se zabývá marketingovým plánem nově vznikající společnosti 2S Detail, která se specializuje na detailní čistění interiérů a exteriéru automobilů. Cílem práce je pro zmíněný projekt na základě teoretických poznatků a vlastního marketingového výzkumu vytvořit marketingový plán. Práce se skládá z teoretické části, která vymezuje pojem podnikatelský plán, jeho strukturu a význam v praxi. Hlavní část teorie vymezuje pojem marketingový plán, který se zejména věnuje situační analýze, marketingovým cílům a strategiím a marketingovému mixu. Poslední část teorie následně věnuje pozornost propagaci na internetu. Pro praktickou a metodologickou část byly použity údaje samotných autorů vznikající společnosti, údaje o konkurentech volně dostupných z internetu a také data z dotazníkového šetření. Analýza dat byla zpracována metodou PESTEL a SWOT a základními metodami popisné statistiky. Praktická část se zabývá již samotným sestavením marketingového plánu se zaměřením na cenotvorbu a propagaci. Závěr práce je doplněný o finanční a časový plán.
Vedoucí práce: Jan Mareš
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses