Analýza funkcí a limitů lokálního HR v rámci mezinárodní korporátní společnosti - Polák, Vladimír; Říhová, Gabriela; Kronberger, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Tato bakalářská práce se zaměřuje především na analýzu funkcí a omezení lokálního HR v nadnárodní společnosti a jejich spolupráci s globálním HR. Teoretická část využívá odborné literatury k popsání klíčových pojmů a faktů souvisejících s tématem. Zabývá se definováním důležitých termínů, jako jsou nadnárodní korporace, zkoumaná společnost, HR, jeho role, modely, trendy, funkce a začlenění. V praktické části je analyzována spolupráce mezi lokálním a globálním HR a zkušenosti zaměstnanců s touto spoluprací jsou ověřovány prostřednictvím rozhovorů. Cílem této práce bylo provést analýzu funkcí a omezení lokálního HR a související spolupráce mezi lokálním a globálním HR. Hlavním záměrem této práce je formulovat seznam konkrétních návrhů pro lokální a globální HR, které by mohly přispět k zlepšení a usnadnění spolupráce mezi těmito týmy.
Vedoucí práce: Gabriela Říhová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses