Systém vzdělávání zaměstnanců ve vybraném podniku - Vaňková, Karolína (2023)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na zhodnocení systému školení zaměstnanců vybrané společnosti. Společnost zůstává kvůli interním přáním anonymní a jmenuje se XYZ. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část vychází z odborné literatury a obsahuje základní pojmy nutné k pochopení této problematiky. Jsou zde definovány procesy systematického vzdělávání a rozvoje personálu a nejčastěji používané vzdělávací metody. V další části je popsána společnost XYZ a porovnány teoretické informace se skutečnostmi získanými při šetření. Závěrečná část uvádí doporučení, která by mohla pomoci zlepšit situaci v sektoru vzdělávání personálu XYZ.