Systém vzdělávání zaměstnanců ve vybraném podniku - Vaňková, Karolína; Šmíd, David; Říhová, Gabriela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na zhodnocení systému školení zaměstnanců vybrané společnosti. Společnost zůstává kvůli interním přáním anonymní a jmenuje se XYZ. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část vychází z odborné literatury a obsahuje základní pojmy nutné k pochopení této problematiky. Jsou zde definovány procesy systematického vzdělávání a rozvoje personálu a nejčastěji používané vzdělávací metody. V další části je popsána společnost XYZ a porovnány teoretické informace se skutečnostmi získanými při šetření. Závěrečná část uvádí doporučení, která by mohla pomoci zlepšit situaci v sektoru vzdělávání personálu XYZ.
Vedoucí práce: David Šmíd
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses