Návrh komunikační strategie společnosti POS media, s.r.o. - Hroch, Pavel (2023)
Výstupem bakalářské práce je analýza a následný návrh komunikační strategie společnosti POS Media, s.r.o., zaměřené na in-store oddělení. Hlavní výzkumné otázky práce: Je současná marketingová strategie správně zvolena? Jakým způsobem by mohla společnost POS Media, s.r.o. vylepšit svou stávající komunikační strategii, aby efektivněji oslovila své cílové publikum a zvýšila povědomí o svých službách v konkurenčním prostředí? Práce má za cíl současnou komunikaci konstruktivně zhodnotit a následně navrhnout případné zlepšení. Sekundárním cílem je návrh komunikační strategie. Teoretická část se zabývá vysvětlením důležitých termínů a představí specifickou oblast, ve které společnost figuruje, zároveň vysvětlí základní postupy, z nichž bude vycházet praktická část. Součástí praktické části je dotazníkové šetření zpřesněné hloubkovými rozhovory. Obě metody byly provedeny tak, aby poskytly odpovědi na předem stanovené cíle bakalářské práce, které jsou uvedeny v úvodu. Ve finálním výstupu jsou propojeny obě části zakončené celkovým zhodnocením včetně doporučení, co by bylo vhodné na základě zjištění pozměnit.