Marketingová komunikace v developerských projektech : Analýza přístupů využívaných v praxi - Ševčík, Michal; Říha, David; Vavřina, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou marketingové komunikace u developerských projektů, a to konkrétně tím, jaké přístupy a nástroje aktuálně společnosti na tomto trhu využívají. Cílem práce je analýza a návrh marketingové komunikace pro developerské společnosti se zaměřením na jednotlivé nástroje. V teoretické části se definují pojmy, které souvisejí s marketingem, marketingovou komunikací, komunikačním mixem a trendy v marketingové komunikaci. V první části jsou také zmíněny základní pojmy související s developerským projektem. Praktická část je složena z kvalitativního výzkumu a konkrétně z analýzy individuálního hloubkového rozhovoru s velice kompetentní osobou v oboru a obsahové analýzy sociálních sítí nejvýznamnějších českých developerských společností. Na základě těchto analýz jsou navrženy doporučení pro marketingovou komunikaci developerské společnosti.
Vedoucí práce: David Říha
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses