Fundraising a komunikace RegioArt z.s - Kaplan, Ondřej (2023)
Bakalářská práce na téma fundraising neziskové organizace si klade za cíl provést komplexní analýzu fundraisingových možností, příjmů a výdajů Společnosti RegioArt z.s., jejíž primární činností je pořádání koncertního cyklu vážné hudby „Zámecká hudební setkání“. Samotná analýza příjmů je doplněna o analýzu výdajů, marketingovou strategii a nefinanční aspekty řízení firmy, které příjmovou stránku znatelně ovlivňují. V práci jsou prozkoumány různé metody fundraisingu a je posouzena jejich vhodnost a potenciální přínos pro Společnost RegioArt z.s.