Fundraising a komunikace RegioArt z.s - Kaplan, Ondřej; Hucková, Barbara, 1964-; Malcová, Zuzana, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Bakalářská práce na téma fundraising neziskové organizace si klade za cíl provést komplexní analýzu fundraisingových možností, příjmů a výdajů Společnosti RegioArt z.s., jejíž primární činností je pořádání koncertního cyklu vážné hudby „Zámecká hudební setkání“. Samotná analýza příjmů je doplněna o analýzu výdajů, marketingovou strategii a nefinanční aspekty řízení firmy, které příjmovou stránku znatelně ovlivňují. V práci jsou prozkoumány různé metody fundraisingu a je posouzena jejich vhodnost a potenciální přínos pro Společnost RegioArt z.s.
Vedoucí práce: Barbara Hucková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses