Marketing a komunikace Galerie hlavního města Prahy. \\ Případová studie. - Karkulová, Johana; Janištinová, Anna; Tyslová, Irena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Předkládaná bakalářská práce se věnuje marketingové komunikaci Galerie hlavního města Prahy. Cílem práce je provedení případové studie, která analyzuje marketingovou komunikaci a následné zhodnocení vhodnosti použité strategie. Teoretická část práce přibližuje odborné termíny, které jsou klíčové pro pochopení praktické části. Jedná se například o marketingové strategie či marketingový a komunikační mix. Praktická část vychází z kvalitativního výzkumu založeném na polo-strukturovaných rozhovorech se zaměstnanci marketingového oddělení galerie a z výročních zpráv zveřejněných na webu instituce. Na základě těchto informací je pak provedena evaluace, ze které vyplyne moje doporučení pro zlepšení.
Vedoucí práce: Anna Janištinová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses