Optimalizace vstupní kontroly zboží ve Sportisimo s.r.o. - Mareček, Jakub; Vinš, Marek; Jakešová, Patricia; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Tato bakalářská práce se věnuje optimalizaci vstupní kontroly zboží ve společnosti Sportisimo s.r.o., která nedávno přestěhovalo svůj centrální sklad a začala využívat nové technologie – EDI komunikací a SSCC kódy. Cílem této práce je zanalyzovat stávající vstupní kontrolu a její plány do budoucna pomocí nových technologií. Na základě zjištěných nedostatků budou navrhnuta vhodná doporučení, která mohou pomoci zefektivnit vstupní kontrolu. Práce se nejdříve v teoretické části věnuje pojmům jako logistika, řízení dodavatelského řetězce, skladování, automatická identifikaci, SSCC kódy a EDI komunikace. V praktické části je provedena analýza vstupní kontroly, popsáno praktické využití EDI v kombinaci s SSCC kódy při příjmu zboží. V závěru práce jsou popsány získané poznatky a navrhnutá doporučení.
Vedoucí práce: Marek Vinš
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses