Analýza kulturního turismu na Benešovsku - Solnařová, Denisa; Dianová, Markéta; Kouba, Vojtěch, 1983-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Bakalářská práce se věnuje analýze kulturního turismu ve vybrané destinaci Benešovsko. Cílem práce je díky provedené analýze navrhnout možnosti pro zlepšení kulturního turismu, který by bylo možné reálně využít. Práce vymezuje teoretickou rovinu potřebnou pro pochopení problematiky, kterou práce rozebírá, následuje samotná analýza oblasti a kulturního turismu v destinaci. Práce se dále věnuje odpovědím získaným během písemné korespondence se zástupci vybraných kulturních institucí, navazuje SWOT analýza a návrh na zlepšení kulturního turismu.
Vedoucí práce: Markéta Dianová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses