Možnosti financování obnovy památkových objektů v židovské čtvrti v Třebíči - Chadimová, Eva; Kouba, Vojtěch, 1983-; Novák, Zdeněk, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Práce se zabývá formami dotací pro obyvatele židovské čtvrti v Třebíči, zapsanou na Seznam světového kulturního dědictví UNESCO. Nastiňuje historii židovského etnika a židovské čtvrti a klade důraz na obnovu židovské čtvrti, která se uskutečnila v druhé polovině 20. století. Výsledkem práce je ucelený manuál poskytující vlastníkům objektů v židovské čtvrti informace o dostupných dotacích a finančních podporách, které mohou využít.
Vedoucí práce: Vojtěch Kouba
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses