Marketingový plán taneční skupiny T-BASS - Horynová, Barbora (2023)
Bakalářská práce se věnuje vytvoření marketingového plánu taneční skupiny T-bass, která se zaměřuje na výuku street dance. Teoretická část bakalářské práce se zabývá tanečními styly street dance, jež jsou obsahem výuky a lekcí dané taneční skupiny a též vysvětlení relevantních pojmů z teorie marketingu a marketingového plánování. V praktické části jsou uvedené metody marketingového plánování využity. Cílem bakalářské práce je vytvoření marketingového plánu taneční skupiny T-bass v kontextu aktuální ekonomické situace a trendů v České republice. Pro naplnění stanoveného cíle byly využity metody kvalitativního a kvantitativního výzkumu.