Marketingový plán taneční skupiny T-BASS - Horynová, Barbora; Vítová Dušková, Marie; Černá, Jitka, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Bakalářská práce se věnuje vytvoření marketingového plánu taneční skupiny T-bass, která se zaměřuje na výuku street dance. Teoretická část bakalářské práce se zabývá tanečními styly street dance, jež jsou obsahem výuky a lekcí dané taneční skupiny a též vysvětlení relevantních pojmů z teorie marketingu a marketingového plánování. V praktické části jsou uvedené metody marketingového plánování využity. Cílem bakalářské práce je vytvoření marketingového plánu taneční skupiny T-bass v kontextu aktuální ekonomické situace a trendů v České republice. Pro naplnění stanoveného cíle byly využity metody kvalitativního a kvantitativního výzkumu.
Vedoucí práce: Marie Vítová Dušková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses