Možnosti a limity propagace státního zámku Vimperk - Nováková, Ema; Kouba, Vojtěch, 1983-; Zelený, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Státní zámek Vimperk, od roku 2015 v péči Národního památkového ústavu, je stále nepříliš známou a navštěvovanou památkou. Cílem práce je popsat a analyzovat současnou úroveň propagace zámku a následně doporučit způsoby, jak zámek propagovat lépe. Práce sleduje, jak se do propagace zámku zapojují další aktéři ve městě. Z provedeného výzkumu vyplývá, že propagace památky je v první řadě věcí jeho managementu, což je spojeno s organizačními i finančními problémy.
Vedoucí práce: Vojtěch Kouba
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses