Analýza trhu MMA organizací a návrh doporučení pro podnikatelskou praxi - Kománek, Jan; Mareš, Jan, 1986-; Nedvídek, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Bakalářská práce se věnuje analýze trhu MMA organizací s hlavním zaměřením na nejvýznamnější organizace a doplňkové služby, které poskytují. Hlavním cílem práce je poskytnout komplexní analýzu aktuálního stavu MMA trhu v České republice, s důrazem na podrobné doporučení, která mohou být přímo uplatněna v podnikatelské praxi. Dílčími cíli jsou zjistit povědomí, postoje a zájmy fanoušků v daném segmentu. Práce se také zabývá hlavními faktory, které ovlivňují preference fanoušků a vyhodnocuje rozdíly v chování fanoušků. Teoretická část práce definuje základní terminologii a popisuje vybrané aspekty analýzy MMA trhu a fanouškovského chování. V praktické části je zmapován současný stav MMA trhu v České republice. Rovněž je proveden vlastní kvantitativní výzkum, který se realizuje formou online dotazníkového šetření. Závěry bakalářské práce poskytují přidanou hodnotu novým i stávajícím organizacím působícím na tomto trhu ve formě analýzy relevantních dat a doporučení pro podnikatelskou praxi.
Vedoucí práce: Jan Mareš
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses