Podnikatelský plán medicínského startupu Anamnesis - Pittermann, Vojtěch (2024)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na vytvoření podnikatelského plánu pro medicínský startup Anamnesis, jehož cílem je zefektivnit a zlepšit návštěvu u lékaře. Anamnesis je interaktivní dotazník, který předem poskytuje lékaři přehled o pacientově anamnéze. Cílem práce je vyhodnotit životaschopnost takové aplikace na základě analýz konkurence, trhu, zákazníků, legislativy, SWOT analýzy, finančních ukazatelů a dalších aspektů. Obchodní model založený na předplatném naznačuje rychlý růst, avšak pro úspěšný start a rozvoj projektu je ideální strategií najít investora a partnera z medicínské sféry, který by pokryl počáteční náklady, navázal kontakt se zainteresovanými stranami a poskytl cenné rady pro budoucí rozvoj.