Podnikatelský plán medicínského startupu Anamnesis - Pittermann, Vojtěch; Tyll, Ladislav; Kopkáně, Heřman; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na vytvoření podnikatelského plánu pro medicínský startup Anamnesis, jehož cílem je zefektivnit a zlepšit návštěvu u lékaře. Anamnesis je interaktivní dotazník, který předem poskytuje lékaři přehled o pacientově anamnéze. Cílem práce je vyhodnotit životaschopnost takové aplikace na základě analýz konkurence, trhu, zákazníků, legislativy, SWOT analýzy, finančních ukazatelů a dalších aspektů. Obchodní model založený na předplatném naznačuje rychlý růst, avšak pro úspěšný start a rozvoj projektu je ideální strategií najít investora a partnera z medicínské sféry, který by pokryl počáteční náklady, navázal kontakt se zainteresovanými stranami a poskytl cenné rady pro budoucí rozvoj.
Vedoucí práce: Ladislav Tyll
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses