Návrh provozu analytické laboratoře ve firmě Konopný Táta s.r.o. - Do Huu, Phu (2023)
Cílem této bakalářské práce je zpracovat návrh provozu budoucí analytické laboratoře ve firmě Konopný Táta s.r.o., která se zabývá prodejem produktů obsahujících CBD (kanabidiol). Analytická laboratoř firmě bude sloužit k rozboru obsahu CBD a THC. K návrhu a mapování procesu budou použity metody flowchart a SIPOC. Dalším cílem této bakalářské práce je vytvořit kalkulace návratnosti, zdali se firmě vyplatí otevřít si vlastní laboratoř a za jakých okolností by se jí to vyplatilo. Zde budou využity podklady, které má podnik k dispozici. Nakonec budou analyzována některá rizika spojená se spuštěním laboratoře, na které se pokusím navrhnout opatření.