Návrh provozu analytické laboratoře ve firmě Konopný Táta s.r.o. - Do Huu, Phu; Mojžíš, Jan; Svobodová, Hana, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Cílem této bakalářské práce je zpracovat návrh provozu budoucí analytické laboratoře ve firmě Konopný Táta s.r.o., která se zabývá prodejem produktů obsahujících CBD (kanabidiol). Analytická laboratoř firmě bude sloužit k rozboru obsahu CBD a THC. K návrhu a mapování procesu budou použity metody flowchart a SIPOC. Dalším cílem této bakalářské práce je vytvořit kalkulace návratnosti, zdali se firmě vyplatí otevřít si vlastní laboratoř a za jakých okolností by se jí to vyplatilo. Zde budou využity podklady, které má podnik k dispozici. Nakonec budou analyzována některá rizika spojená se spuštěním laboratoře, na které se pokusím navrhnout opatření.
Vedoucí práce: Jan Mojžíš
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses