Marketingová strategie módních značek společnosti Inditex - Makovičková, Kateřina; Vítová Dušková, Marie; Černá, Jitka, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Cílem práce je vytvořit modelový marketingový plán pro novou módní značku na českém trhu, a to na základě analýzy marketingové strategie společnosti Inditex. Teoretická část pojednává o marketingu a marketingovém plánu jako takovém, marketingu módních značek, společnosti Inditex, značkách, které pod sebou sdružuje a její strategii. Data jsou doplněny dotazníkovým šetřením ve kterém jsou poznatky z analýzy marketingové strategie společnosti Inditex buď potvrzeny nebo vyvráceny dle odpovědí respondentů. V praktické části je následně vytvořen nový marketingový plán pro fiktivní tuzemskou módní značku, který vychází z dat nejen z dotazníkového šetření, ale také analýzy společnosti Inditex a je zaměřen na specifické segmenty, které vyšly z dotazníku. V marketingovém plánu byly provedeny potřebné analýzy ke správnému určení příležitostí a hrozeb. Nakonec byla provedena SWOT analýza na základě které byly stanoveny cíle fiktivní módní značky.
Vedoucí práce: Marie Vítová Dušková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses