Využití ukazatelů výkonnosti k odměňování a motivaci zaměstnanců v konkrétním podniku - Dvořáčková, Karolína (2023)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou využívání ukazatelů výkonnosti k odměňování a motivaci zaměstnanců v konkrétním podniku. Jmenovitě se jedná o podnik zabývající se poradenskými službami a technologiemi. Hlavním cílem práce je posoudit vhodnost tohoto systému ve společnosti a případně podniku poskytnout konkrétní doporučení. V teoretické části je podrobně vysvětlena problematika ukazatelů výkonnosti, systému odměňování, motivace, výkonu a vztahu mezi nimi. Praktická část obsahuje popis společnosti a současného systému, analýzu současného systému odměňování, upozornění na nedostatky, které se v něm nacházejí, a možné návrhy řešení.