Využití ukazatelů výkonnosti k odměňování a motivaci zaměstnanců v konkrétním podniku - Dvořáčková, Karolína; Knorová, Kateřina; Wagner, Jaroslav, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2023)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou využívání ukazatelů výkonnosti k odměňování a motivaci zaměstnanců v konkrétním podniku. Jmenovitě se jedná o podnik zabývající se poradenskými službami a technologiemi. Hlavním cílem práce je posoudit vhodnost tohoto systému ve společnosti a případně podniku poskytnout konkrétní doporučení. V teoretické části je podrobně vysvětlena problematika ukazatelů výkonnosti, systému odměňování, motivace, výkonu a vztahu mezi nimi. Praktická část obsahuje popis společnosti a současného systému, analýzu současného systému odměňování, upozornění na nedostatky, které se v něm nacházejí, a možné návrhy řešení.
Vedoucí práce: Kateřina Knorová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses