Analýza systému Autodispo vybrané společnosti XY - Prošek, Václav; Novák, Radek, 1960-; Zatloukal, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Cílem bakalářské práce je vytvořit analýzu systému AutoDispo vybrané společnosti XY. V teoretické části je popsán systém AutoDispo a jeho aktuální fungování ve vybrané společnosti XY. Dále je zde uvedeno, jak probíhala implementace systému AutoDispo ve vybrané společnosti XY, jaké podněty ho ovlivňují, a jeho hlavní výhody. Hlavním cílem práce není porovnání systému AutoDispo se staršími systémy, které vybraná společnost XY v minulosti využívala. V praktické části je úkolem nalezení slabých míst a negativ systému AutoDispo. Je zde nastíněno, jak a kde díky systému AutoDispo vybraná společnost XY ušetřila. Pomocí polostrukturovaného dotazníkového šetření, které bylo vedeno s několika zaměstnanci vybrané společnosti XY, je identifikováno, jak systém AutoDispo ovlivňuje práci v externích skladech a na prodejnách vybrané společnosti XY. Byla vytvořena SWOT analýza systému AutoDispo a následně vysloveny návrhy pro možné překonání negativních dopadů, které přináší působení systému AutoDispo vybrané společnosti XY.
Vedoucí práce: Radek Novák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses