Marketingová komunikácia Severočeského divadla v Ústí nad Labem - Rybár, Filip; Vítová Dušková, Marie; Černá, Jitka, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Cieľom práce je predstavenie súčasnej marketingovej komunikácie Severočeského divadla v Ústí nad Labem, identifikácia nedostatkov a následné navrhnutie opatrení na jej optimalizáciu. Teoretická časť práce vymedzuje marketing a jeho špecifiká v kultúre, komunikačný mix, situačnú analýzu. V praktickej časti práce je krátko predstavené Severočeské divadlo, na základe teoretických poznatkov z literárnej rešerše a rozhovoru s marketingovým oddelením divadelnej inštitúcie popísaný komunikačný mix divadla. Ďalej je vykonaná situačná analýza k lepšiemu pochopeniu súčasného prostredia a to konkrétne pomocou PEST analýzy a SWOT analýzy. Primárne dáta sú získané dotazníkovým šetrením, ktorý má za cieľ zistiť ako je komunikácia Severočeského divadla vnímaná jeho návštevníkmi. V závere práce sú na základe získaných poznatkov zodpovedané výskumné otázky, zhodnotená aktuálna komunikácia a sformulované odporúčania pre jej zlepšenie.
Vedoucí práce: Marie Vítová Dušková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses