Podpora kulturních projektů z veřejných zdrojů - Rusňák, Jakub (2024)
Tato diplomová práce se věnuje analýze podpory kulturních projektů z veřejných zdrojů. Specificky se zaměřuje na analýzu těch nejdůležitějších Strategických dokumentů – Státní kulturní politika 2021-2025 a Strategie rozvoje a podpory KKO. Vzhledem k dlouhodobému nejasnému strategickému směřování celé kulturní politiky se bude tato práce snažit najít problematické části těchto strategií. Následně se pokusí na základě zjištěných nedostatků navrhnout řešení a východiska, kterými by se česká kulturní politika mohla inspirovat ve svém budoucím směřování.