Podpora kulturních projektů z veřejných zdrojů - Rusňák, Jakub; Novák, Zdeněk, 1958-; Petrová, Pavla, 1969-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Tato diplomová práce se věnuje analýze podpory kulturních projektů z veřejných zdrojů. Specificky se zaměřuje na analýzu těch nejdůležitějších Strategických dokumentů – Státní kulturní politika 2021-2025 a Strategie rozvoje a podpory KKO. Vzhledem k dlouhodobému nejasnému strategickému směřování celé kulturní politiky se bude tato práce snažit najít problematické části těchto strategií. Následně se pokusí na základě zjištěných nedostatků navrhnout řešení a východiska, kterými by se česká kulturní politika mohla inspirovat ve svém budoucím směřování.
Vedoucí práce: Zdeněk Novák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses