Propagace kulturního programu kostela Sv. Rodiny v Českých Budějovicích - Školová, Tereza (2023)
Bakalářská práce se věnuje kulturnímu využití sakrálních staveb, konkrétně kostelu Svaté Rodiny v Českých Budějovicích. Jejím cílem je zhodnotit propagaci kulturního programu v kostele a navrhnout její zlepšení. K naplnění tohoto cíle byly využity veřejně dostupné zdroje, badatelna archivu Národního památkového ústavu a archiv kostela. Dále byly vedeny dva hloubkové rozhovory, a to s duchovním správcem kostela a s navrhovatelem přestavby kostela, která vedla k jeho současnému kulturnímu využívání. Výsledkem jsou návrhy na zlepšení propagace i nové body programu, které mají pomoci tomu, aby byl potenciál kostela co nejvíce naplněn.