Analýza efektivity projektového řízení ve vybrané technologické společnosti - Ulmová, Veronika (2024)
Diplomová práce řeší nastavené interní procesy řízení projektů v konkrétních odborech. Teoretická část práce se věnuje popisu projektu a jednotlivých částí a dále popisu samotných manažerských činností a metodik a standardů pro řízení projektů. Praktická část práce analyzuje nastavené procesy a konkrétně porovnává rozdíly mezi dvěma odbory. Na základě tohoto porovnání a jejich závěrů jsou doporučeny návrhy na zlepšení.