Analýza efektivity projektového řízení ve vybrané technologické společnosti - Ulmová, Veronika; Přibil, Jiří, 1977-; Bína, Vladislav, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2024)
Diplomová práce řeší nastavené interní procesy řízení projektů v konkrétních odborech. Teoretická část práce se věnuje popisu projektu a jednotlivých částí a dále popisu samotných manažerských činností a metodik a standardů pro řízení projektů. Praktická část práce analyzuje nastavené procesy a konkrétně porovnává rozdíly mezi dvěma odbory. Na základě tohoto porovnání a jejich závěrů jsou doporučeny návrhy na zlepšení.
Vedoucí práce: Jiří Přibil
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses