Změny v účetnictví a daních na Ukrajině v podmínkách válečného stavu - Veklenko, Solomiia; Purina, Marina; Hora, Michal, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2023)
Bakalářská práce je rozdělena do tří částí, které se zaměřují na problematiku změn v účetnictví a daních v kontextu válečného stavu. První část popisuje účetní a daňové povinnosti na Ukrajině před válkou. Druhá část analyzuje změny v účetnictví a daních v souvislosti s válečným stavem. Třetí část je praktická a ukazuje vliv války v těchto oblastech na společnosti Style Avia Group s.r.o. a Bees Airline s.r.o. Práce poskytuje přehled o současné situaci na Ukrajině, změnách v oblasti účetnictví a daních, a také o vlivu války na vybrané podniky.
Vedoucí práce: Marina Purina
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses