Finanční analýza společnosti Alza.cz a.s. - Chvátal, Lukáš; Menzl, Vojtěch; Dufková, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2023)
Cílem této bakalářské práce je provést za období 2017–2021 finanční analýzu společnosti Alza.cz a.s. Práce obsahuje krátký úvod a stručnou teoretickou část. Teorie je v rámci zadání aplikována v praktické části, která je zaměřena na horizontální a vertikální analýzu rozvahy a výkazu zisku a ztráty, analýzu hotovostních toků a analýzu poměrových ukazatelů. Použit je zde také vybraný bankrotní model. V závěru práce jsou popsané informace shrnuty do celkového zhodnocení finanční situace společnosti.
Vedoucí práce: Vojtěch Menzl
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses