Finanční analýza společnosti POKART spol. s r.o. - Tichý, Štěpán; Menzl, Vojtěch; Pham, Hoang Long; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2023)
Tato bakalářská práce má za cíl popsat a zhodnotit finanční situaci společnosti POKART spol. s r.o. za pomocí finanční analýzy a zjistit její finanční zdraví, stabilitu, bonitu a postavení na trhu vůči její konkurenci. Zkoumané období je mezi lety 2017 až 2021. Práce striktně neodděluje metodologickou a analytickou část; obě části na sebe navzájem navazují a doplňují se. Po popisu metod a ukazatelů finanční analýzy následuje jejich konkrétní aplikace na zkoumanou společnost a její konkurenty. Bakalářská práce cílí zejména na externí uživatele, jako jsou například investoři nebo odborná veřejnost.
Vedoucí práce: Vojtěch Menzl
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses