Účetní aspekty hospodaření Akademického gymnázia - Hollerová, Nikita; Poutník, Lukáš; Halík, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2023)
Tato práce se věnuje účetním aspektům hospodaření příspěvkové organizace zřízené územním samosprávným celkem. Vymezuje základní právní rámec příspěvkové organizace, její postavení v rámci veřejného sektoru, způsob financování a účetní hledisko a jeho vybraná specifika. V praktické části je provedena analýza účetních výkazů Akademického gymnázia za roky 2017–2021 se zohledněním sloučení s Jazykovou školou v roce 2021.
Vedoucí práce: Lukáš Poutník
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses