Finanční a strategická analýza společnosti ELEKTRO - FA. PAVELEK, s.r.o. - Hřivnáčová, Hana (2023)
Cílem mé bakalářské práce je finančně zhodnotit společnost ELEKTRO – FA PAVELEK, s.r.o. na základě výročních zpráv v období 2018–2021. Zjištěné údaje dále porovnám s vybranými konkurenty. V neposlední řadě provedu také strategickou analýzu, kde se zaměřím na konkurenční pozici společnosti, na její silné a slabé stránky a rovněž na příležitosti a hrozby, které pro ni plynou z okolí.