Finanční a strategická analýza společnosti ELEKTRO - FA. PAVELEK, s.r.o. - Hřivnáčová, Hana; Kohoutek, Štěpán; Halfar, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2023)
Cílem mé bakalářské práce je finančně zhodnotit společnost ELEKTRO – FA PAVELEK, s.r.o. na základě výročních zpráv v období 2018–2021. Zjištěné údaje dále porovnám s vybranými konkurenty. V neposlední řadě provedu také strategickou analýzu, kde se zaměřím na konkurenční pozici společnosti, na její silné a slabé stránky a rovněž na příležitosti a hrozby, které pro ni plynou z okolí.
Vedoucí práce: Štěpán Kohoutek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses