Ocenenie Prima banka Slovensko a.s. - Skirčák, František; Hrdý, Milan; Gutyán, Adam; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2023)
Táto práca analyzuje problematiku oceňovania bánk. V teoretickej časti sú stručne vymedzené metódy a problematické okruhy ocenenia, ktoré je potrebné zohľadniť. V praktickej časti je na konkrétnej banke uskutočnené ocenenie na úrovni trhovej hodnoty k 1.1.2022. Prima banka je ocenená pomocou dvoch metód – metódy dividendového potenciálu a trhového porovnania.
Vedoucí práce: Milan Hrdý
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses